Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

AdriaHouse – Horvátország

0

Az Adriahouse mobile-home-ok (kis apartmanházak) kiadásával foglalkozik a horvátországi Isztriai félsziget északnyugati részében fekvő festői szépségű, négy csillagos minősítésű Kemping Park Umagban.

Ide hívja önt/önöket is az Adriahouse. Légkondicionált apartman jellegű házainkban elfelejtheti a mindennapok gondjait, élvezheti a tengert, napfényt és az éjszakai meleg nem zavarja majd az esti pihenésben.

Mind a felnőttek, mind a gyermekek részére van bőven szórakozási és sportlehetőség. A kicsiknek játszótér, gyerekprogramok a nagyoknak jetski, tenisz, asztalitenisz, golf, lövészet, búvárkodás, windsurf stb. A kempingben most létesítettek egy teljesen új uszoda komplexet, melyben gyerekmedence is található.

A kisgyermekes családokat külön szolgáltatással várjuk, melyért extra költséget nem számolunk fel. Saját tapasztalatunk, hogy pici gyermekkel utazni annyi, mint az egész házat becsomagolni. Az önök kényelme érdekében, amennyiben velünk nyaralnak a következő listán szereplő dolgokat vehetik igénybe: Pelenkázó, fürdetőkád, bili, WC ülőke, etetőszék, kenguru hordozó, babakocsi, cumisüveg melegítő, kiságy, lázmérő.

Kis kedvencét is magával hozhatja, mert a háziállatoknak külön partszakasz van kijelölve a fürdőzésre.

Leave A Reply

Your email address will not be published.