Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Balatonföldvár – Anna Mária Villa Hotel***

0

A Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton patinás, főúri környezetben, hatalmas platánfák árnyékában elsősorban kisgyermekes családok számára berendezett 20 családi szobás szálloda. A 7000 nm-es parkban két patinás villa várja a vendégeket. Fa játszótér, pancsoló medence és sok-sok játék áll a kisgyerekek rendelkezésére a kényelem mellett, amit a babaágyak, fa bölcső, etetőszékek, kiskádak, babaőr, ágynemű, pelenkázó, bili, WC ülőke és egyéb szolgáltatások egészítenek ki. Különleges lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak a kézműves- és játszóház, ahol papírmunka, szövés, nemezelés, bábozás folyik.

Amíg a picik alszanak, vagy a homokozóban játszanak, az anyukák is megtanulhatnak szőni, vagy gyapjú állatkákat köthetnek gyermekeik részére. Anyukák vagy akár nagyszülők nyugalmát biztosítja a hatalmas zárt kert, ahol akár nyugodtan szabadjára engedhetik a csemetéket.

A szívélyes, családias vendéglátás részét képezik a különböző szórakozási lehetőségek: biliárd, darts, rex, csocsó, óriás sakk, strandröplabda pálya, tenisz, ping-pong, hetente élő zene, tábortűz, íjászat, a társasjátékok, a kerékpárkölcsönzés akár gyereküléssel is, valamint a hetente szervezett a kényeztetést megkoronázó mini wellness programunk a különféle masszázsokkal. Napi programajánlataink, sport-versenyeink lehetőséget nyújtanak a baráti kapcsolatok kialakítására is.

Leave A Reply

Your email address will not be published.