Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Egerszalók – Mesés Shiraz****

0

A híres egerszalóki forrás közelében épült szálló orientális hangulatú, a konyha abszolút kontinentális, sőt a vegetáriánusok is bőven találnak fogásokat az étlapon. A szülőket wellnessprogramokkal várjuk, de ha itt nyaral, tilos kihagyni egy kisebb-nagyobb túrát a Mátrában.

Szállodánk bababarát eszközökkel felszerelt: apró vendégekkel érkezőknek gyermekágyat, babyfont, etetőszéket, vagy akár babysittert biztosítunk. Gyermekeik számára játékasztalok, mesefilmek állnak rendelkezésre a gyermekszobában. Nyáron kerti gyerekjátékok, pancsoló medence biztosítja a kisdedek örömét. Családos vendégeink részére családi szobákat alakítottunk ki, amelyek két – külön bejárattal is rendelkező – összenyitható standard szobák, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.

Bár szállodánk nem wellness-specifikált, azonban adottságai, szolgáltatásai mind alkalmasak arra, hogy vendégeink akár már pár napos itt-tartózkodása alatt is kipihenhessék a felgyorsult életvitel, a hétköznapi stressz, a feszültség negatív hatásait, és az ebből adódó kimerültséget, levertséget.

A közel félhektáros, patakparttal körülvett kertben pezsgőfürdő, szauna kapott helyet, a fűszerkert és rózsalugas az összes érzékszervére hatva varázsolja el. Nyáron napozóernyőket és napozóágyakat helyezünk ki a kertbe, ahol a nyári nap hamisítatlan vidéki napbarnító kikapcsolódást biztosít.

Kollégáink örömmel kínálnak hűsítő koktélokat a napozókertben, oltván vendégeink szomjúságát és feledtetve a tengerpart hiányát a fűszerkert szomszédságában. Szakembereink gyógy- és frissítő masszázst kínálnak vendégeink szobájában.

Ha aktívan pihenne, vagy talán picit megunta a könyvét, megmutatjuk a Mátra és a Bükk legszebb pontjait, lovas programot szervezünk Szilvásváradon, elvisszük egy Szalajka völgyi „pisztrángos” kirándulásra vagy vadrezervátumba, Tisza tavi csónaktúrára. Repülős programjaink (motoros sárkány, motoros kisgép, hőlégballon) során teljesen más perspektívából csodálhatja meg Eger, a Mátra, a Bükk szépségeit. A vállalkozó szellemű, illetve csoportos játékokat kedvelő vendégeink olyan különlegességeket próbálhatnak ki, mint a korong-, és pontlövészet, quadozás, ügyességi játékok, Zorb „a csodálatos gömb”, paintball, számháború, kincsvadászat, szumó a tréningteremben. Pihentetésül javasoljuk masszázsainkat: 15 perces frissítő, illetve 30 és 60 perces relaxáló masszázsokat.

Szállodánkban orientális esteken ismerkedhet a hastánccal, keleti zenével; borvacsorákon ismertetjük a régió legjobb boraival, sajtjaival és szarvasgombás ételvariációkkal, míg a Kelemen Udvarházban kemencés étkek, disznótoros kóstolók várják a „vidékies hangulat”-ot kedvelőket.

Leave A Reply

Your email address will not be published.