Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Porva-Szépalmapuszta – Szépalma Hotel***

0

Nyugalmat, biztonságot és felüdülést kínál a bakonyi erdők közepén található Szépalma Hotel a kicsikkel érkező családok részére. A forgalomtól tökéletesen elzárt területen található, egykori Eszterházy birtokon épült szállodában udvarias személyzet és széles körű család- és bébibarát szolgáltatások várják a legkisebbeket is. A szálloda fa játszótere, az erdei tornapálya gyakorlatai, a közös lovas kocsizás, vagy a gyermek és felnőtt lovas oktatás vidám programot, a közelben megtekinthető mangalicák, szürke marhák és lovak érdekes látnivalókat jelentenek a család számára. Egyeztetett időpontban a szálloda megoldást kínál a gyermekek felügyeletére is.

A nyári szünidő időszakában Szépalmán táborokat szerveznek 8-12 éves gyermekek részére. Az 5 napos program során a résztvevők megismerkednek a farm életével (mangalicák-, szürke marhák- és lovak takarmányozása és gondozása, a lovaglás alapjai, lovas kocsizás… stb.) különböző kirándulásokon és kézműves foglalkozásokon vesznek részt.

A szálloda bébibarát szolgáltatásai:

Gyermekbiztos konnektorok, cumisüveg, cumisüveg melegítők, bébi phone, bébiágyak, kenguru a bébikkel történő kiránduláshoz, bébikád, babakocsi, bébi etetőszék, higiénikus pelenka kuka, bébiétel, pelenkázó asztal, lázmérő, gyermek lovagoltatás, családi lovas kocsizás, játszótér a parkban, játszószoba a szállodában, gyermek felügyelet (baby sitting), etetőszék, gyermekmenü, gyermek evőeszközök, füstmentes szálloda, füstmentes étterem, gyermekkönyvek, gyerekfilmek (VHS és DVD), rajzolás, festés lehetősége, gyermek fellépők a fürdőszobákban, bili, wc-ülőke szűkítő, gyerekágyak, járóka, pótágyak, összenyitható családi szobák és apartmanok, gyermek kerékpárok, szánkók, gyerekülés kerékpárra, gyerekkocsi, biztonságos és akadálymentesített közlekedés, lovak, ősi magyar szürke marhák, mangalicák, kosárlabda és focipálya, erdei tornapálya, asztalitenisz, csocsó, kerti sakk, pezsgőfürdő, szervezett családi és gyermekprogramok (pl. lovas tábor, kézműves foglalkozás), télen szabadtéri jégpálya, gyermek korcsolya.

Leave A Reply

Your email address will not be published.