Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Várgesztes – Villapark Várgesztes

0

A Várgesztesi Villapark egy Magyarországon kevésbé elterjedt üdülési formát kínál a Vértes lábánál, természetvédelmi környezetben. A Budapesttől 70 kilométerre elhelyezkedő parkban 125 nyolc személyes, kétszintes villa található. Emellett minden igényt kielégítő éttermeknek, élményfürdőknek, különböző sportolási lehetőségeknek köszönhetően a Villapark ötvözi a családi kényelmet a kitűnő szolgáltatásaival.

A park területén kétféle felszereltségű, Luxus és Komfort villák állnak a vendégek rendelkezésére. Minden villában 4 db kétágyas szoba, kompletten felszerelt konyha található (mikrohullámú sütővel, tűzhellyel) – a luxus villában pedig mosogatógép és kerámialapos tűzhely növeli tovább a kényelmet. Ezzel az elrendezéssel baráti társaságok és nagy családok együttes nyaralására ad lehetőséget.

A bababarát villákat természetesen a kisgyermekes családok számára alakították ki. Külön figyelmet fordítottak a speciális igényekre. A házakban olyan extra felszerelések vannak (járóka, gyerekrács, pelenkázó, gyermekágy, etetőszék, gyermek biztos konnektorok, bili, mosdófellépő, lemosható partedli), melyek jelentősen megkönnyítik a kisgyermekekkel együtt nyaralók pihenését. A játszóházban pedig szakképzett óvónők várják szeretettel a gondjaikra bízott kisebb gyerekeket.

A Luxus villákban a házon belül található egy 22 m2-es medence, valamint szauna és jakuzzi, de a Komfort villák lakói sem maradnak „vizes” szolgáltatások nélkül. A központi épületben – mely szórakoztató centrumként is üzemel – egy 600 négyzetméter vízfelületű szubtrópusi élményfürdő kapott helyet, ahol különböző élményelemek sora, jakuzzi, fényterápiás szauna és konditerem várja a vendégeket. Nyáron tovább bővül a kínálat a kültéri medencékkel, melykehez két óriás csúszda tartozik. A sportosabb szülőknek, vendégeknek homokos röplabdapálya, futballpálya, illetve teniszpálya áll a rendelkezésükre. Attól senkinek sem kell tartania, hogy unatkozna, ugyanis nyáron animátorok gondoskodnak a különféle kikapcsolódást nyújtó sport, zenés-táncos, gasztronómiai programok szervezéséről.

Szállásárak a következő szolgáltatásokat tartalmazzák:

Bababarát házak (korlátozott számban), szubtrópusi élményfürdő (1,5 óra/fő/nap), kültéri medencék óriáscsúszdákkal (máj. 1 – szept. 30), szauna, konditerem, gyermekprogramok, animáció (júl, aug, kiem. Ünnepek), játszóház, játszóterek, homokos focipálya, strandröplabda-pálya, pingpong, internet pont.

Térítés ellenében igényelhető szolgáltatások:

Bowling – pályák, biliárd, darts, csocsó, tenisz, kerékpárkölcsönzés, lovaglás, lovaskocsikázás, masszázs

Leave A Reply

Your email address will not be published.