Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Köveskál – Káli Art Inn

0

Ezt a szabadságot minden percében élvezni fogja: Kiadós reggelik, hosszú séták az érintetlen természetben, játszás a hatalmas kertben, fürdés a medencében. A Káli Art Inn – a Balaton közeli, festői Káli-medencében – éppen azt a szabadságot és kikapcsolódást nyújtja Önnek, amelyre mindig is vágyott. Engedjen hát a csábításnak, és nálunk töltött napjai felejthetetlenné válnak. A helybéli lakosok szerint a Káli-medencében az ember élete végéig, akár naponta is lovagolhat anélkül, hogy kétszer ugyanarra az útra tévedne. A közelben lévő, számos lovardából indulva az egész környék bebarangolható lóháton vagy lovas kocsin.

A szabad ég alatt vagy csodálatos műtermünkben – ahogy Ön kívánja. Ihletet adó panorámát, hordozható festőállványt és ecsetet tudunk hozzá biztosítani… Vendégeink rendelkezésére áll a szabadtéri úszómedence, szauna, biciklik, könyvtár. Több mint 7000 négyzetméteres kertünk – saját tavacskával, játszótérrel és homokozóval a gyermekeknek is tág teret kínál az önfeledt hancúrozásra. Kérésre: masszázs, manikür, pedikür, babysitter.

Válasszon az igényeinek megfelelő szálláslehetőségek közül: 8 dupla- ill. kétágyas szoba, 2 nagyobb szoba (akár 4-4 felnőtt számára is) vagy a kék ház (2 szoba).

Leave A Reply

Your email address will not be published.