Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Kétpó – Almásy Kastélyhotel*** – A Családok kastélya

0

Kastélyunkat az Angol beteg című filmből méltán híressé vált Almásy grófi család építette 1880-ban. A 60 férőhelyes elegáns szálloda az Alföld közepén, külterületen kéthektáros parkban fekszik, ezért bátran állíthatjuk, hogy a hozzánk látogatók a nyugalom és béke szigetére érkeznek.

A családok kastélyában a szülőknek valódi kikapcsolódást kínálunk, a gyermekeket pedig teljes felszereléssel és élménydús programokkal várjuk! Rendelkezünk minden babafelszereléssel, amelyre legkisebb vendégeinknek szüksége lehet: etetőszék, pelenkázó, babakocsi, fürdetőkád, kiságy, járóka. A kastély parkjában a gyerekeket homokozó, fajátszótér, csúszda, babapancsoló és megfelelő létszám esetén animátor várja.

A szálloda étterme magyar és nemzetközi specialitásokat, vegetáriánus és diétás ételeket, gyermekétlapot kínál vendégeinek. És amíg a gyerekek önfeledten játszanak, szüleik pihenését szauna, úszómedence, teniszpálya, kiadós masszázs és kastélyunk tornyában pezsgőfürdő szolgálja. A közös kerámiakészítés, lovaglás, grillezés, kincskeresés és az alkonyatkori fáklyás hintózás örök emlék marad!

Gyermekkedvezmény:

10 éves korig a szülőkkel egy szobában lakó gyermekek szállása és étkezése után nem számítunk fel árat.

A 10 és 14 év közötti gyermekek szállása 2.000 Ft éjszakánként és az étkezések áraiból 50% kedvezményt biztosítunk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.