Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Kóspallag-Nagyírtáspuszta – Szent Orbán Erdei Hotel****

0

 

Egyetlen célunk volt: olyan vendégek számára kínálni magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait. Különös elővigyázatsággal igyekeztünk az új Hotel épületet beilleszteni a meglévő természetes környezetbe. A 2003-ban megépített Szent Orbán Erdei Hotel **** (30 szoba és 1 lakosztály) és az 1995 óta nyitva tartó Fogadó (11 szoba és lakosztály) a megjelenést és a komfortot tekintve egyedülálló lehetőségeket kínál.

 

Épületeink az 1997 novemberében alapított Duna-Ipoly Nemzeti Park területén helyezkednek el. A Nemzeti parkban található a festői Dunakanyar, a Pilis Hegység, a Visegrádi Hegység és a Börzsöny Hegység. A park részét képzi továbbá az érintetlen Ipoly Völgy és a Szentendrei Sziget.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park méltán híres természeti szépségeiről és a gazdag élővilágáról. A felsorolhatatlan számú látnivaló közül kiemelkedik a Dunakanyar és a Börzsöny érintetlen hegylánca által kínált panoráma, amely versenyre kel bármely kedvelt üdülőterület nevezetes látképével.

A Szent Orbán Erdei Hotel**** 2003. májusában nyílt meg 30 szobával és egy lakosztállyal. Minden szoba tágas, rendelkezik fürdővel, műholdas TV-vel, minibárral és hajszárítóval, némelyikhez erkély vagy terasz is tartozik. A szobákban van Internet-hozzáférési lehetőség. A **** szállodában eMagyarország pont működik 0-24 óráig tartó nyitva tartással, térítésmentes használattal.

A Fogadó*** 1995-ben épült a hotel mellett. 11 ikerszobával és két lakosztállyal rendelkezik, amelyek mindegyikében található telefon, műholdas TV, minibár és hajszárító.

A Szent Orbán Erdei Hotel**** egyre fokozottabb figyelmet fordít arra, hogy a hozzánk látogató kisgyermekes családok itt tartózkodását minél kellemesebbé és kényelmesebbé tehesse.

Minden szobánk nemdohányzó, pelenkázó helység, babaágy, etetőszék áll a babák és szüleik rendelkezésére.

Gyerekbarát szolgáltatások:

  • Az épület erdőkkel körülvett tisztáson áll, távol a forgalomtól
  • Nyáron a 25 méteres nyitott, fűtött medence mellett gyermekmedence is található
  • Külső játszótér a parkban: csúszda, hinta, drótcsúszda, homokozó, gyermekkerékpár, lovas kocsikázás, gyermekétlap, gyermekfilmek, rajzolási lehetőség, íjászat, dohányzásmentes éttermi külön helység, bowling, segítőkész, gyermekbarát személyzet. Igényre gyerek felvigyázást is vállalunk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.