Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Alsópáhok – Kolping Hotel Spa & Family Resort****

0

A négycsillagos Kolping Hotel, Magyarország első családbarát szállodája, Alsópáhokon, Hévíztől 1 km-re található. A 9 hektáros parkban fekvő szálloda 450 férőhelyével, wellness központjával és családbarát szolgáltatásaival ideális környezetet nyújt a pihenésre vágyók számára.

Úszás, fürdőzés, pancsolás és önfeledt játék – mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Nyáron szabadtéri medencénk fogadja a fürdőzőket babapancsolóval, gyermekmedencével, csúszdával, sodrófolyosóval és pezsgőfürdővel. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben és hatalmas játékbirodalmunkban tölthetik el a napot vendégeink.

Az ország legnagyobb szállodai játszóházában 4 méteres magasságból csúszhatnak a kicsik a labdafürdőbe. De lehet itt kúszni-mászni-gurulni… és sok-sok érdekes kézműves programon részt venni, az állatsimogatóban fekete bárányokkal ismerkedni, és a kalandjátszótéren a kalóztoronyból szemlélni a vidéket.

A legkisebbeket és szüleiket külön bölcsőde várja pelenkázó kuckóval, szoptató sarokkal és babakonyhával. A reggeli babaúszásfoglalkozás után pedig a babajátszótéren folytatódhatnak a kalandok.

Családi apartmanjaink berendezésénél a legkisebbek kényelmére gondoltunk, a kiságyat, pelenkázót, fürdetőkádat érkezéskor bekészítjük a szobába. Éttermeink étlapján is mindenki talál kedvére való falatokat, a kicsiket pedig etetőszékek, külön baba- és gyermekbüfé, valamint gyermekétlap várja.

Óvodai gyermek- és bébi felügyeletünk a biztosíték arra, hogy amíg a gyermekekre szakértő munkatársaink vigyáznak, addig a szülők is pihenhetnek, szaunázhatnak, kipróbálhatják az élményfürdőt és a termálvizes medencét, rendelhetnek egy masszázst, vagy részt vehetnek sportprogramokon. Célunk, hogy az egész családnak tartalmas, élményekben gazdag pihenést biztosítsunk.

Szeretettel várjuk az egész családot Alsópáhokon!

Leave A Reply

Your email address will not be published.