Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Lutzmannsburg (Ausztria) – Sonnentherme – Hotel Sonnenpark

0

Ausztria legmodernebb bababarát fürdője könnyen megközelíthető. Akár egy kellemes kőszegi kirándulás meghosszabbításaként is átugorhatunk burgenlandi szomszédainkhoz Lutzmannsburg Frankenauba, ahol péntekenként magyar napokat tartanak a “Napfényfürdőben”, s ilyenkor még nagyobb figyelmet fordítanak a határon túlról érkezők kényelmének biztosítására. A Sonnentherme termálfürdő legnagyobb vonzereje, hogy kivétel nélkül minden a gyerekek biztonságát és szórakozását szolgálja. A vízimanók a bébiúsztatóban vagy az öt különböző, bébicsúszdával és vízigombával felszerelt, sekély vizű játszómedence egyikében tölthetik le idejüket. A nagyobbakat Európa leghosszabb – 202 és 141 méteres – fedett csúszdái, a hullámmedence a barlanggal és vízeséssel, a vadvízi csatorna, az ugródeszkahídfő és a külső, szabadtéri medence várja.

Egyedülálló szolgáltatás a zajosabb részektől távol elhelyezett ún. “gyermekhálószoba”, ahol napközben nyugodt körülmények között szundikálhatnak az apróságok. További extra a fürdő különböző pontjain a falra szerelt “babafotel”, melyre a szülők biztonsággal tehetik le néhány pillanatra a piciket. Pelenkázóasztalt a termálfürdő szinte minden szegletében találni, cumisüveg-melegítő és etetőszék pedig több helyiségben is ingyenesen áll az anyukák rendelkezésére.

A pazar kialakítású “Body & Soul” részlegben csend és nyugalom honol. Találunk itt gyógynövényes, szabadtéri finn- és fényszaunát, aromagőzfürdőt, illetve részt vehetünk Kneipp-kúrán is. Gyógytornászok vezetésével kipróbálhatjuk az aquafitneszt6, a gimnasztikateremben gerinctornán vehetünk részt vagy légző- és lazító gyakorlatokat sajátíthatunk el, de a fitneszteremben edzhetünk is.

Leave A Reply

Your email address will not be published.