Gyermek tervezés - Szülés - Baba nevelés

Hévíz – Hotel Európa fit****superior

0

A hévízi Hotel Európa fit****superior 2004 nyarán nyitotta meg a közel 300 m2 vízfelületű Acapulco családi medencéjét. Az új medence egy családbarát koncepció keretében külön gyermekjátszórésszel, úszómedencével és egy hatalmas náddal fedett jacuzzival rendelkezik.

A pihenésnél a wellness szolgáltatások, a beltéri uszoda, az élményfürdő, a pezsgőfürdő, a gazdag szaunavilág, továbbá a szépségintézet a távol keleti masszázsok stb. mellett a központi szerepet mégiscsak a napsütés, és a vízpart „beach” hangulata kapja.

Az Acapulco élménymedence 3 részből áll, ami lehetővé teszi az egész család egy térben való biztonságos fürdőzését. A gyermekek a 20 cm mélységtől kezdődő gyermekmedencében élvezhetik a nyár örömeit, a szülők a nádtetővel fedett jacuzziból figyelhetik gyermekeik önfeledt játékát. Az aktív időtöltést pedig az úszómedence, és animátoraink garantálják.

A szálloda gyermekbarát szolgáltatásai a speciális gyerekfelügyelet, nyári időszakban gazdag és színes gyermekprogramok, foglalkozások, gyermekanimáció gondoskodik a kicsik és szüleik kényelméről.

S hogy mi minden található még a szállodában? Szállodánk részletes bemutatkozását, képeket, illetve speciális ajánlatainkat tekintsék meg honlapunkon!

Leave A Reply

Your email address will not be published.